Nog een berichtje - Reisverslag uit Stockholm, Zweden van michielinzweden - WaarBenJij.nu Nog een berichtje - Reisverslag uit Stockholm, Zweden van michielinzweden - WaarBenJij.nu

Nog een berichtje

Blijf op de hoogte en volg

03 September 2006 | Zweden, Stockholm

Dames en heren hier zijn we weer ff. Probeer het nu een beetje uitgebreider te doen. Zoals ik al zei is het hier fantastisch. Het weer is nog redelijk lekker, maar dat zal de komende weken wel veranderen. De laatste dagen ben ik regelmatig op school aanwezig geweest en hebben we nog wat feesten gehad. Zeer gezellig. We hebben laatst ook Johnie zijn verjaardag gevierd, daar was zijn vriendin ook bij. De foto's zullen nog volgen. Was zeer gezellig. De dag daarop zijn we met zijn allen in een leuke 'club' geweest. Dat begon saai maar het stroomde al snel vol met vrouwelijk schoon. Die dag erop zijn we met Angel (spanje), karin, john, Inji,Wesley eric, Raachel en mijzelf naar watervallen gegaan. De busschauffeur, de beste man vergat ons bij de watervallen een seintje te geven, dat werd dus een feest, konden we voor de gein 2 uur terug lopen. Raachel, John en Inji gingen daarop maar proberen te liften en dat werkte al na een minuutje of 10. Karin, Eric, angel, wesley en ik gingen voor de alternatieve route, dwars door het landschap van Zweden. Echt super mooi en ook veel gelachen met zijn allen. Na twee uur zwoegen kwamen we eindelijk aan op plaats bestemming. Daar zijn angel, eric en ik als clifhangers naar beneden gegaan via rotsen, wesley en karin durfde dat niet aan dus kozen voor een avondtuurlijke route naar beneden. Eenmaal onderaan zag ik dat ik niet de enige clifhanger was, want Ingi vondt het ook nodig haar natuurlijke talenten te laten zien, oftewel rondsklimmen, alleen pakte het niet uit zoals verwacht en werd het een mooie glijpartij via de modder naar beneden. Gelukkig wel allemaal goed afgelopen. Daarna nog een paar leuke en mooie foto's genomen van ons avondtuur. Toen we teruggingen hebben we snel nog ff een Mac gepakt en zijn we alleemaal maar een avondje wezen chillen. Vanmorgen was de wedstrijd tussen Griekenland en Spanje, en gelukkig voor Spanje hebben zij gewonnen! Vandaag om 4 wordt er Nederland-Duitsland gespeeld, daar hebben we natuurlijk wel ff zin in.

Huffy

• 05 September 2006 - 09:29

Indji:

Heey Michiel!!!

Leuk berichtje hooor! Spannend ook hoor hoe je het verteld dat ik daar bij die watervallen zat! ;) Veel plezier nog daar! En doe Johnnie de groeten!

Dikke kus Indji

• 12 September 2006 - 14:53

Arjen Wagenaar:

He Michiel,

Drink er een op mij! Doe ik dat op jou in Kroatië. Ik ga morgen weg met Dees.

Groet Wagenaar